top of page
reuben-kim-KiBKmC48Ctg-unsplash.jpg

HET PROCES

01

Eerste ontmoeting in het atelier. (anderhalf jaar tot zes maanden voor het huwelijk) 

Bij onze eerste afspraak hebben we een uitgebreide ontmoeting waarbij je maximaal vijf gasten kunt meenemen, zodat Nick je volledige aandacht kan geven. Het is handig als ik van tevoren op de hoogte ben van je wensen, die je kunt delen via het afsprakenportaal. Hoe ziet jullie dag eruit en wie ben jij? Na deze ontmoeting, onder het genot van een lekker drankje, gaan we passen in de 'bridal room'. We beschikken over een grote, ruime paskamer die we de 'bridal room' noemen. Deze kamer is direct verbonden met het atelier, waardoor ik altijd toegang heb tot alle materialen. Tijdens de passessie zul je verschillende jurken passen om een goed beeld te krijgen van wat echt bij jouw figuur en persoonlijkheid past. Samen ontwikkelen we tijdens deze sessie een visie voor jouw droomjurk!

02

Technische doorpas (zes tot drie maanden van te voren)

Tijdens deze afspraak wordt de lingerie gepast en wordt opgemeten. Je wordt verzocht om naar het atelier te komen, bij voorkeur alleen of met maximaal twee gasten. Deze afspraak heeft een technisch karakter, waarbij we controleren of de lingerie goed zit, of de schoenen passend zijn, en wat er nodig is om jou zo comfortabel mogelijk te laten voelen op de dag zelf.

03

Eerste doorpas (drie tot vier maanden van te voren)

Tijdens deze pasafspraak wordt de aangepaste basisjurk opnieuw gepast. Voordat we de laatste en meest complexe laag aan de jurk toevoegen, is het essentieel om een pasbeurt te hebben om ervoor te zorgen dat de jurk perfect past. Na deze pasbeurt bespreken we de laatste details en beginnen we met het aanbrengen van het kant op de jurk. Dit is een ingewikkeld proces, daarom hebben we nog enkele weken nodig om jouw droomcreatie te voltooien.

bottom of page